META-PROJEKTOR UND ELEKTRONISCHE VORRICHTUNGEN DAMIT

IPC Hauptklasse:G01B11/25
Anmelder:SAMSUNG ELECTRONICS CO LTD (2)
三星电子株式会社 (1)
Erfinder:HAN SEUNG HOON (1)
HAN SEUNG-HOONN (1)
HAN SEUNGHOON (2)
NA BYUNG HOON (1)
NA BYUNG-HOON (1)
NA BYUNGHOON (1)
YOU JANG WOO (1)
YOU JANG-WOO (1)
YOU JANGWOO (1)
Anmeldung:31.07.18
Patenterteilung:04.05.22
Einspruch bis:04.02.23

A meta projector includes a light source array configured to emit light along an optical path. The light source array includes a first light-emitting array including a plurality of first light-emitting configured to emit first light having a first set of light properties and a second light-emitting array including a plurality of second light-emitting elements configured to emit a second light having a second set of light properties, the second set of light properties different from the first set of light properties. The meta projector includes a meta-structure layer aligned with the optical path. The meta projector includes a plurality of nanostructures having a subwavelength shape dimension that is smaller than a wavelength of light emitted from the light source array. The meta-structure layer is configured to differently modulate the first light and the second light in relation to each other.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an