POLARISATIONSVERWÜRFELUNG FÜR EINEN INTRAKORPORALEN GLASFASERSENSOR

IPC Hauptklasse:G01D5/353
Anmelder:PHYZHON HEALTH INC (1)
VASCULAR IMAGING CORP (1)
VASCULAR IMAGING CORPORATOIN (1)
Erfinder:EBERLE MICHAEL J (1)
ROURKE HOWARD NEIL (1)
TASKER DIANA MARGARET (1)
ZHAO SHUKUI (1)
Anmeldung:03.10.13
Patenterteilung:11.05.22
Einspruch bis:11.02.23

In an example, an optical system can include a polarization scrambler coupleable to a tunable first optical source configured to generate a coherent optical output. The system can include an intra-body optical sensor such as a an intravascularly-deliverable optical fiber transducer, configured to be coupled to the tunable first optical source through the polarization scrambler, the polarization scrambler configured to vary a polarization state of the optical energy provided by the tunable first optical source, the intravascularly-deliverable optical fiber transducer configured to reflect a portion of the optical energy modulated in response to a vibration, pressure, or strain. The system can include a processor circuit configured to obtain information indicative of the optical energy reflected from the intravascularly-deliverable optical fiber transducer, and to process information from the vibration, pressure, or strain modulating the optical energy from the intravascularly-deliverable optical fiber transducer using different polarization states established by the polarization scrambler.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an