OPTISCHE BESTIMMUNG DER AUSLENKUNG EINES LICHTSTRAHLS

IPC Hauptklasse:G01B11/00
Anmelder:LASER ENG APPLICATIONS (1)
レーザー エンジニアリング アプリケーションズ (1)
Erfinder:ESTIVAL SÉBASTIEN (1)
MARTIN PAUL-ETIENNE (1)
Anmeldung:25.03.19
Patenterteilung:11.05.22
Einspruch bis:11.02.23

An optical device for detecting the drift of a light beam of a laser machining system includes a beam splitter for obtaining a first light beam along a first optical path and a second light beam along a second optical path. The optical device further includes a focal module positioned at least partially along the first optical path to obtain a focused light beam that is directed towards a first light beam matrix detection means positioned in a focusing plane associated with the focal module. The optical device also includes an afocal module positioned at least partially along the second optical path to obtain a collimated light beam that is directed towards a second light beam matrix detection means.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an