BEDIENEINGABEVORRICHTUNG UND TÜRGRIFF

IPC Hauptklasse:G01B7/00
Anmelder:ALPS ALPINE CO LTD (1)
アルプスアルパイン株式会社 (1)
Erfinder:FUJIYOSHI TATSUMI (1)
SHIGETAKA HIROSHI (1)
TAKAI DAISUKE (1)
Anmeldung:13.03.20
Patenterteilung:25.05.22
Einspruch bis:25.02.23

This operation input device is characterized by having: a resistance element; a power source unit that supplies electric charges to one end section and to the other end section of the resistance element; a first electric charge amount measurement unit that measures the amount of the electric charges supplied to the one end section of the resistance element; a second electric charge amount measurement unit that measures the amount of the electric charge supplied to the other end section of the resistance element; and a control unit that is connected to the first electric charge amount measurement unit and the second electric charge amount measurement unit, wherein when an operating body approaches the resistance element, electrostatic capacitance is generated between the resistance element and the operating body, and the position of the operating body is detected based on the amount of migration electric charges measured by the first electric charge amount measurement unit and the second electric charge amount measurement unit.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an