DREHMOMENTSENSOR

Anmelder:TIAX LLC (1)
蒂艾克思股份有限公司 (1)
티악스 엘엘씨 (1)
Erfinder:FOWLER J THOMAS (1)
FRICKE J ROBERT (1)
KOTWAL THOMAS (1)
RUTBERG MICHAEL (1)
SMUTZER CHAD AUSTIN (1)
Anmeldung:13.03.14
Patenterteilung:04.05.22
Einspruch bis:04.02.23

A torque sensing device includes a rotating component configured to rotate about an axis of rotation and a first sensor positioned adjacent to the rotating component to sense instantaneous angular position of the rotating component at a first location. A second sensor is positioned adjacent to the rotating component radially inboard of the first sensor to sense instantaneous angular position of the rotating component at a second location. A controller is operably coupled to the first sensor and the second sensor. The controller determines a relative phase shift between a first signal generated by the first sensor and a second signal generated by the second sensor to calculate an output proportional to a torque applied to the rotating component.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an