KATOPTRISCHE BILDGEBUNGSVORRICHTUNG FÜR BOHRMESSUNGEN

IPC Hauptklasse:G01B11/24
Anmelder:AIRBUS DEFENCE & SPACE SA (1)
Erfinder:ESTEBAN FINCK FERNANDO ENRIQUE (1)
GARCIA MONREAL JAVIER (1)
GOMEZ ESTEBAN DAVID (1)
GRANERO MONTAGUD LUIS (1)
LEON AREVALO FRANCISCO JOSE (1)
MICO SERRANO VICENTE (1)
SANZ SABATER MARTIN (1)
Anmeldung:07.05.15
Patenterteilung:10.11.21
Einspruch bis:10.08.22

The invention refers to a catoptric imaging device (1) for drill measuring comprising laser guiding means (2); an imaging unit (7) for converting optical image into image information, and processing said image information to obtain a drill measure; a catoptric assembly (12) comprising a first conical surface (3), and a second surface comprising a frustoconical surface (4), wherein the first surface (3) is arranged relative to the laser guiding means (2) to reflect a cone beam (9) onto an cross section of the drill (6) to be measured, and wherein the smallest diameter of the frustoconical surface (4) is larger than the largest diameter of the first surface (3) to receive the cone beam reflections (10) and reflect them towards the imaging unit (7); and wherein the imaging unit (7) is arranged to receive an optical image from the frustoconical surface reflections (11) to obtain a drill measure.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an