OPTISCHER SENSOR UND BILDFORMUNGSVORRICHTUNG

IPC Hauptklasse:G01B11/06
Anmelder:RICOH CO LTD (2)
가부시키가이샤 리코 (1)
Erfinder:HOSHI FUMIKAZU (2)
ISHII TOSHIHIRO (2)
ISHLL TOSHIHIRO (2)
JIAN YUANWU (1)
OHBA YOSHIHIRO (2)
SUGAWARA SATORU (2)
XING WENHE (1)
Anmeldung:25.11.11
Patenterteilung:17.11.21
Einspruch bis:17.08.22

In an optical sensor, a light emission system emits an irradiated light of a linear polarization in a first polarization direction toward a surface of a target object having a sheet shape from an incident direction which is inclined with respect to a normal direction of the surface. A first light detection system includes a first light detector arranged on a first light path of a specular reflected light, which is emitted from the light emission system and is specularly reflected from the target object. A second light detection system includes a second light detector arranged on a second light path of a diffuse reflected light which is diffusely reflected from an incident plane on the target object. The second light detector receives second light passed by an optical element which passes a linear polarization component of a second polarization direction perpendicular to the first polarization direction.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an