FASEROPTISCHE SENSORVORRICHTUNG

Anmeldung:13.11.17
Patenterteilung:03.11.21
Einspruch bis:03.08.22

A fibre optic sensing device is provided. The fibre optic sensing device includes a plurality of optical fibre portions, wherein each optical fibre portion is arranged to receive laser light from a common laser and reflect the laser light to a common detector. Each optical fibre portion includes a first reflector spaced from a distal end of the optical fibre portion and a second reflector at the distal end. Each optical fibre portion also includes a sensor provided at the distal end of the optical fibre portion. The sensor includes a third reflector the position of which varies depending on a value of a property being sensed. A distance between the first and second reflectors is different for each of the optical fibre portions.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an