VORRICHTUNG ZUR INSPEKTION VON GENIETETEN OBERFLÄCHEN

IPC Hauptklasse:G01B3/28
Anmelder:AIRBUS OPERATIONS SL (1)
Erfinder:LOPEZ BUSTOS ANGEL (1)
Anmeldung:04.07.19
Patenterteilung:24.11.21
Einspruch bis:24.08.22

The present invention refers to an inspection device (1) for riveted surfaces (2) comprising a casing (3), a tracker (7), a reference element (6), an indicator element (8), and an electric circuit (9). The tracker (7) is mounted to be movably between two extreme positions: a tracker resting position (R1, R2) in which the outer end of the tracker (7.2) is mounted so as to project through the hole (5), and a tracker working position (W1, W2) in which the outer end of the tracker (7.2) is at least at one position being flush to the flat base (4) of the lower end of the casing (3.2). The circuit (9) is configured to activate the indicator element (8) when during the working position (W1), the distance between the outer end of the tracker (7.2) and the reference end (6.1) of the reference element (6) is greater than a predefined value.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an