SYSTEM UND VERFAHREN ZUR ENTWICKLUNG DREIDIMENSIONALER OBERFLÄCHENINFORMATIONEN ENTSPRECHEND EINER KONTURIERTEN GLASSCHEIBE

IPC Hauptklasse:G01B11/245
Anmelder:GLASSTECH INC (1)
玻璃技术公司 (1)
Erfinder:ADDINGTON JASON C (1)
BENJAMIN L MORAN (1)
JASON C ADDINGTON (1)
MICHAEL J VILD (1)
MORAN BENJAMIN L (1)
VILD MICHAEL J (1)
Anmeldung:17.05.16
Patenterteilung:03.11.21
Einspruch bis:03.08.22

A system for acquiring surface data from one of the surfaces of a curved glass sheet and developing a surface definition of the glass sheet includes a conveyor for conveying the glass sheet in a first direction, at least one display projecting a preselected multi-phase non-repeating contrasting pattern, and at least one camera, each one of the cameras uniquely paired with one of the displays. The system may also include a control programmed to execute logic for controlling each of the camera/display pairs to acquire the desired images, and logic for analyzing and combining the data acquired by the cameras to construct a definition of the surface of the glass sheet.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an