BILDINSPEKTIONSVORRICHTUNG UND BELEUCHTUNGSVORRICHTUNG

IPC Hauptklasse:G01B11/30
Anmelder:OMRON TATEISI ELECTRONICS CO (3)
オムロン株式会社 (2)
Erfinder:KATO YUTAKA (2)
Anmeldung:16.10.18
Patenterteilung:24.11.21
Einspruch bis:24.08.22

The disclosure provided an image inspection device and an illumination device. The image inspection device includes a photographing part; an illumination part including a light guide plate disposed at any position between the object and the photographing part; and a control part. The illumination part includes a first light emitting part and a second light emitting part disposed around the light guide plate; and a first reflective part and a second reflective part. The reflective parts are configured so that a light emitting surface of the light guide plate has an emission intensity distribution of a first pattern when the first light emitting part emits light under control of the control part, and the light emitting surface has an emission intensity distribution of a second pattern different from the first pattern when the second light emitting part emits light under control of the control part.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an