MODULARE KAMERABEFESTIGUNG FÜR OPTISCHE VORRICHTUNGEN

Anmeldung:16.12.15
Patenterteilung:24.11.21
Einspruch bis:24.08.22

The present disclosure describes methods, systems, and computer program products for a modular camera attachment for optical devices and its use. One computer-implemented method includes linking a modular camera accessory (MCA) to a smart device using a data connection; activating the application on the smart device for a collimation function between the MCA and a modular camera attachment-enabled optical (MCO) device; receiving collimation data from the MCA and a camera of the smart device configured to capture collimation data from the optical path of the MCO device; processing the collimation data received from the MCA and the MCO device to determine alignment indicators; using the determined alignment indicators, aligning the MCA with the MCO device optical characteristics; and activating the application on the smart device to process data received from the MCA.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an