ÜBERWACHUNGSVERFAHREN UND ÜBERWACHUNGSSYSTEM FÜR DIE SETZUNG VON BAUWERKEN

IPC Hauptklasse:G01B11/03
Anmelder:NAT UNIV DEFENSE TECHNOLOGY (1)
NATIONAL UNIV OF DEFENSE TECHNOLOGY (1)
Erfinder:FU SIHUA (2)
JIANG GUANGWEN (2)
LIU XIAOLIN (2)
SHANG YANG (2)
YU QIFENG (2)
Anmeldung:25.04.11
Patenterteilung:17.11.21
Einspruch bis:17.08.22

An automatic monitoring method of the settlement of engineering buildings is provided. A measuring station is provided at each point to be measured. The measuring stations include multi-head camera stations (11) and markers (12) which can settle with the engineering buildings. The vertical displacement of the position of each measuring station is obtained by computing relationships of the displacement transfer measurement which are built by the coordinate data of each marker (12) in accordance with camera-series imaging geometry constraint relationship, to monitor the settlement of engineering buildings. At the same time, an automatic monitoring system of the settlement of engineering buildings is provided, to achieve an automatic, longtime and continuous measurement of the settlement of engineering buildings such as roadbeds, floors, bridges, etc.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an