ANHÄNGERLÄNGENERKENNUNGSSYSTEM

IPC Hauptklasse:G01B21/06
Anmelder:CONTINENTAL AUTOMOTIVE SYSTEMS INC (1)
CONTINENTAL AUTOMOTIVE SYSTEMS, INC. (1)
Erfinder:AHAMED NIZAR (1)
ALKEILANI ABDULWAHAB (1)
CRITCHLEY JAMES H (1)
Anmeldung:19.09.18
Patenterteilung:10.11.21
Einspruch bis:10.08.22

A method for determining a length (Lt) of a trailer (104) attached to a tow vehicle (102) having one or more sensors (130) positioned on a back portion of the tow vehicle facing the trailer is disclosed. The method includes receiving, at a data processing hardware (152) in communication with the one or more sensors, first sensor data associated with a first position of the tow vehicle. The method includes receiving, at the data processing hardware, second sensor data associated with a second position of the tow vehicle. The second position is different from the first position. The method also includes receiving, at the data processing hardware, third sensor data associated with a third position of the tow vehicle. The third position is different from the first position and the second position. The method includes determining, at the data processing hardware, a length of the trailer based on the first, second, and third sensor data.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an