VORRICHTUNG ZUR MESSUNG DES GLIEDUMFANGS, VORRICHTUNG ZUR MESSUNG VON GLIEDNACHGIEBIGKEIT DAMIT UND BEI DER BEHANDLUNG VON LYMPHÖDEMEN VERWENDETE VORRICHTUNG DAMIT

IPC Hauptklasse:G01B5/02
Anmelder:HOE YER YIAN (0)
HOE YER YIEN (0)
YER YIAN HOE (0)
何 哲 彦 (0)
Erfinder:HOE YER-YIAN (0)
HOE YER-YIEN (0)
Anmeldung:19.07.19
Patenterteilung:15.09.21
Einspruch bis:15.06.22

The present invention provides an apparatus for measurement of a limb circumference, comprising a pull string module, a first measurement module and a second measurement module. The pull string module comprises a surrounding component, wherein the surrounding component comprises an encircling part disposed around a limb of an individual; the first measurement module is disposed at the pull string module and moves alone the longitudinal axis of the limb and meanwhile measures the length of the limb; and the second measurement module measures the length of the encircling part simultaneously when the first measurement module move alone the limb, so as to determine the correlation between the limb length and the limb circumference. The present invention further provides a device including two or more apparatuses of the present invention to measure the limb compliance and to be used in the treatment of lymphedema.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an