VERFAHREN UND VORRICHTUNG ZUR ERZEUGUNG EINES IMPULSSIGNALS IN BESTIMMTEN POSITIONEN EINES BEWEGLICHEN ELEMENTS

IPC Hauptklasse:G01B7/00
Anmelder:MICRO CONTROLE SPECTRA PHYSICS (2)
ミクロ−コントロール−スペクトラ フィジクス (1)
微控光谱物理学公司 (1)
Erfinder:AHRENS CHRISTOPHE (1)
GVERO DANIEL (1)
Anmeldung:26.06.18
Patenterteilung:04.08.21
Einspruch bis:04.05.22

A generating device that includes: a unit for generating triggering positions, a unit for generating, during the course of the movement of the moving element, actual positions of said moving element, this unit further including a unit for measuring successive effective positions of the moving element, the actual positions including at least these measured effective positions, a unit for comparing, for a current triggering position, the actual positions successive to this current triggering position in such a way as to identify, among these successive actual positions, the closest actual position to said current triggering position, and this within a given limit, and a unit for generating a pulsed signal for the current triggering position, if and when the moving element reaches said closest actual position and that this position is situated within the given limit.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an