VERSCHIEBUNGSMESSVERFAHREN

IPC Hauptklasse:G01D5/20
Anmelder:SAFRAN ELECTRONICS & DEFENSE (1)
赛峰电子与防务公司 (1)
Erfinder:DEVELLE OLIVIER (1)
MANCA JEAN-LUC (1)
Anmeldung:02.10.17
Patenterteilung:25.08.21
Einspruch bis:25.05.22

The invention relates to a method for measuring a displacement, comprising the steps of: - acquiring and digitising a first measurement voltage (Va) at the terminals of a first secondary winding and a second measurement voltage (Vb) at the terminals of a second secondary winding of an inductive displacement transducer; - multiplying the first measurement voltage by itself in order to obtain a first component (Vi) of a crossed vector (Vc), multiplying the second measurement voltage by itself in order to obtain a second component (V2) of the crossed vector (Vc), multiplying the first measurement voltage by the second measurement voltage in order to obtain a third component (V3) of the crossed vector (Ve); - applying the crossed vector to the input of a low-pass filter in order to obtain a filtered vector (Vf); and - estimating the displacement from the components of the filtered vector (Vf).

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an