VORRICHTUNG, VERFAHREN UND COMPUTERPROGRAMM ZUR ANZEIGE EINES ERKANNTEN KONTEXTS

IPC Hauptklasse:G01D5/26
Anmelder:NOKIA CORP (1)
NOKIA TECHNOLOGIES OY (1)
Erfinder:NISKANEN ANTTI (2)
Anmeldung:29.11.10
Patenterteilung:25.08.21
Einspruch bis:25.05.22

Embodiments of the invention relate to an apparatus and methods of using the apparatus wherein the apparatus comprises: a plurality of interferometers wherein the plurality of interferometers enable interference of an electromagnetic input signal, wherein the plurality of interferometers are configured to receive a plurality of sensor input signals from a plurality of sensors where the plurality of sensor input signals provide an indication of a plurality of sensed characteristics and the sensor input signals control the interference of the electromagnetic input signal by the plurality of interferometers, and wherein the plurality of interferometers are configured to provide a first output when the plurality of characteristics sensed by the sensors correspond to a first context and a second output when the plurality of characteristics sensed by the sensors correspond to a second context.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an