ERZEUGUNG VON ORTHESEPRODUKTEMPFEHLUNGEN

IPC Hauptklasse:G01B11/24
Anmelder:BAYER HEALTHCARE LLC (1)
SCHOLLS WELLNESS COMPANY LLC (1)
Байер ХелсКер ЛЛСи (1)
斯格尔兹威尔尼斯公司 (1)
Erfinder:ALAN SHIMOIDE (1)
CHARLES FLETCHER (1)
DAWSON STEVEN (1)
DMITRI SVISTULA (1)
FLETCHER CHARLES (1)
HAROLD HOWLETT (1)
HOWLETT HAROLD (1)
PENTA RAMA (1)
RAMA PENTA (1)
SHIMOIDE ALAN (1)
STEVEN DAWSON (1)
SVISTULA DMITRI (1)
Anmeldung:05.10.16
Patenterteilung:18.08.21
Einspruch bis:18.05.22

A method to generate orthotic product recommendations for users includes receiving interactions from a user including identification of one or more extremity areas of the user's body, the one or more extremity areas relevant to selection of one or more orthotic products. On-screen cues and interactions are provided to assist in positioning of the one or more extremity areas relative to one or more imaging sensors. Scan data is received from the one or more imaging sensors. A model of the one or more extremity areas is generated based on the scan data including estimating one or more complete circumferences of the one or more extremity areas. One or more orthotic products are identified based on a comparison of the model of the one or more extremity areas and one or more factors associated with the user and a plurality of orthotic products. A recommendation is provided that includes the one or more orthotic products.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an