VORRICHTUNG ZUM MESSEN DER RELATIVEN GESCHWINDIGKEIT UND/ODER DER RELATIVEN WINKELPOSITION ZWISCHEN ZWEI SICH DREHENDEN ELEMENTEN

IPC Hauptklasse:G01D5/12
Anmelder:MESSIER BUGATTI DOWTY (1)
MESSIER-BUGATTI-DOWTY (1)
SAFRAN LANDING SYSTEMS (1)
Erfinder:DURAND GUILLAUME (1)
LEYNAERT FRANCOIS-NOEL (1)
QUENERCH'DU MARC (1)
QUENERCH`DU MARC (1)
Anmeldung:06.07.16
Patenterteilung:25.08.21
Einspruch bis:25.05.22

A device for measuring a relative rotation speed and/or a relative angular position between a first rotating element (2) and a second rotating element (3). The device includes a structure for generating a magnetic field rotating at a magnetic rotation speed representing a rotation speed of the first rotating element and a sensor (5) mounted to rotate and adapted to produce from the rotating magnetic field a measurement signal representing the relative rotation speed and/or the relative angular position. The device also has a processor (11) positioned on the static part and intended to acquire the measurement signal. A transmitter is adapted to transmit the measurement signal to the processor from the sensor.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an