SENSOR UND VERFAHREN ZU DESSEN HERSTELLUNG

IPC Hauptklasse:G01B7/14
Anmelder:WESTON AEROSPACE LTD (1)
Erfinder:NIGEL TURNER (1)
TURNER NIGEL (1)
Anmeldung:30.08.18
Patenterteilung:11.08.21
Einspruch bis:11.05.22

The present invention relates to a method of manufacturing a sensor for a high-temperature environment. The method comprises the steps of: depositing an electrically insulating material (108) to form at least one portion of a layer (112); depositing an electrically conductive material (110) to form at least one further portion of the layer (112); depositing successive layers (112), each layer being formed of the electrically insulating material (108) and/or the electrically conductive material (110), wherein the electrically conductive material (110) in each layer is deposited on at least a portion of the electrically conductive material (110) in the previous layer so as to form at least one electrically continuous portion extending through the layers; and fusing the materials. The invention further relates to a sensor for a high-temperature environment comprising: at least one electrically conductive portion; and at least one electrically insulating portion, encapsulating the or each electrically conductive portion. The or each electrically conductive portion and the or each electrically insulating portion are fused to form a monolithic body.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an