VERFAHREN ZUR BESTIMMUNG DER POSITION EINES ARBEITSGERÄTS IN EINER ARBEITSMASCHINE

IPC Hauptklasse:G01B11/24
Anmelder:CPAC SYSTEMS AB (1)
科派克系统公司 (1)
Erfinder:LOODBERG PÅL (1)
Anmeldung:06.10.15
Patenterteilung:04.08.21
Einspruch bis:04.05.22

A control unit is provided for a work machine. The work machine includes an implement and an arrangement for determining the position and orientation of the implement. The control unit is adapted to, for at least two different orientations of the implement, perform the steps of:determining that the implement contacts a reference surface,determining the position of a reference point for the implement when the implement and the reference surface are in contact with each other, anddetermining the position of a point on the periphery of the implement relative to said reference point by using said reference point position.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an