VOLLSTÄNDIG REDUNDANTER POSITIONSSENSOR

IPC Hauptklasse:G01D5/20
Anmelder:INTEGRATED DEVICE TECH (2)
Erfinder:GENTJAN QAMA (1)
QAMA GENTJAN (1)
Anmeldung:27.08.19
Patenterteilung:04.08.21
Einspruch bis:04.05.22

A position sensor according to some embodiments includes a first position sensor board having first sensor coils and a first transmit coil; a second position sensor board having second sensor coils stacked with, and separated from by a distance Z, the first position sensor; and at least one target positioned relative to the stacked first position sensor and second position sensor. A redundant position sensor according to some embodiments includes a plurality of stacked sensor boards, each of the plurality of sensor boards including sensor coils, wherein one of the plurality of stacked sensor boards includes an active transmit coil; and a target positioned over the plurality of stacked sensor boards.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an