ELEKTRISCHER STAUBSAUGER

IPC Hauptklasse:G01B11/14
Anmelder:TOSHIBA LIFESTYLE PRODUCTS & SERVICE CORP (1)
TOSHIBA LIFESTYLE PRODUCTS & SERVICES CORP (1)
东芝生活电器株式会社 (1)
도시바 라이프스타일 가부시키가이샤 (1)
Erfinder:FURUTA KAZUHIRO (1)
IZAWA HIROKAZU (1)
IZAWA KOICHI (1)
MARUTANI HIROKI (1)
MARUTANI YUUKI (1)
WATANABE KOTA (1)
Anmeldung:03.10.16
Patenterteilung:25.08.21
Einspruch bis:25.05.22

Provided is a vacuum cleaner capable of detecting a shape of an object with high precision. A vacuum cleaner (11) includes a main casing, driving wheels, control means (27), a plurality of cameras (51a), (51b), an image generation part (62), and a shape acquisition part (63). The driving wheels enable the main casing to travel. The control means (27) controls drive of the driving wheels to make the main casing autonomously travel. The cameras (51a), (51b) are disposed apart from each other in the main casing to pick up images on a traveling-direction side of the main casing. The image generation part (62) generates a distance image of an object positioned on the traveling-direction side based on the images picked up by the cameras (51a), (51b). The shape acquisition part (63) acquires the shape information of the picked-up object from the distance image generated by the image generation part (62).

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an