VERFAHREN ZUR INSTALLATION EINER GEOMETRISCHEN REFERENZ AUF EINEM BODEN FÜR DIE KALLIBRIERUNG VON ELEKTRISCHEN ODER ELEKTRONISCHEN KOMPONENTEN EINES KRAFTFAHRZEUGS UND EINE ANGEPASSTE AUSRÜSTUNG

IPC Hauptklasse:G01B21/04
Anmelder:RENAULT S.A.S. (1)
RENAULT SAS (1)
雷诺股份公司 (1)
Erfinder:FERREIRA FREDERICO (1)
HOLLART CEDRIC (1)
Anmeldung:20.09.16
Patenterteilung:04.08.21
Einspruch bis:04.05.22

A method is for installing a geometric reference marker on a substantially flat horizontal ground for calibration of electrical and/or electronic components of a motor vehicle. The installation method includes positioning the vehicle on the ground with wheels of the vehicle parallel to a longitudinal axis of the vehicle and positioning geometric referencing equipment on the ground around the vehicle. The referencing equipment includes a set of distinct elongate plates forming rulers. Each ruler has a planar bottom face resting at least partially on the ground and being sufficiently rigid not to be deformed in a plane of the bottom face. The positioning is performed by placing the rulers of the adjustment equipment on the ground according to a predetermined pattern, at a predetermined distance from the vehicle.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an