TRAGBARE MESSVORRICHTUNG MIT AUTOKONFIGURATION | DISPOSITIF DE MESURE PORTABLE AVEC AUTOCONFIGURATION | PORTABLE MEASURING DEVICE WITH AUTOCONFIGURATION

Patentnummer:EP3620745B1
Erfinder:Mariller, Serge (0)
TESA SA; Rue du Pâquis 11B, 1033 Cheseaux-sur-Lausanne, CH
Anmeldung:06.09.18
Offenlegung:06.09.18
Patenterteilung:02.06.21

A portable measuring device having: a measuring apparatus comprising a logic circuit and a reader, an accessory interchangeably connectable to the measuring apparatus and storing individual metrology information relative to the accessory in a form compatible with the reader, wherein the measuring apparatus is configured, while it is connected to the accessory, to: read the individual calibration information with the reader; acquire, using the accessory, a signal dependent from a metrology-related property of an object; convert the signal into a measure value in the logic circuit, using the individual metrology information of the accessory; output the measure value.

EP3620745B1