STEUERUNGSSYSTEM, STEUERUNGSVERFAHREN UND PROGRAMM FÜR STEUERUNGSSYSTEM | SYSTÈME DE CONTRÔLE, PROCÉDÉ DE CONTRÔLE ET PROGRAMME POUR SYSTÈME DE CONTRÔLE | CONTROL SYSTEM, CONTROL METHOD AND PROGRAM FOR CONTROL SYSTEM

Anmelder:OMRON CORPORATION (0)
Kyoto, JP
Anmeldung:08.09.17
Offenlegung:31.10.16
Patenterteilung:23.06.21

The limitations on objects for which shape measurement is to be performed are reduced. A PLC system (SYS) includes a displacement sensor (7), drives (30, 40), and a PLC (1). When an unmeasurable condition is detected at a data obtaining position (Yes in step S2), the PLC system (SYS) moves the displacement sensor (7) back to the position at which the unmeasurable condition is detected (S8), and again performs measurement (S12). When an unmeasurable condition is detected again in the measurement (Yes in step S16), the PLC system SYS moves the stage to the next data obtaining position (S19), and again performs measurement (S22).