Warning: getimagesize(ueb_pdf/2020-11-01/EP_2793183_B1.gif): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/w01070a2/patentverein.de/htdocs/pat_functions.php on line 46

Anmelder:OMRON CORPORATION (0)
Kyoto, JP
Erfinder:Shimada, Koji (0)
Kyoto, JP
Anmeldung:06.03.12
Offenlegung:31.10.11
Patenterteilung:07.10.20

An image processing device is connected to an image-capturing unit (110) having an overlapping area in an image-capturing range before and after consecutively captured images, and is provided with: an interface for receiveing a plurality of captured images obtained by the image-capturing unit (110); measuring unit for obtaining a measurement result for a subject in a captured image by performing a measurement process with respect to the captured image; a composition unit, which composes an image so that a plurality of captured images overlap one another in an overlap range corresponding to the overlapping area in the order the images were captured, and, in addition, creates a composite image in which the subject measurement result for the overlap range is superimposed on the overlap range; and an output unit for outputting the composite image and information associated with the composite image and denoting the overlap range.