LÄNGENMESSVORRICHTUNG UND STEUERUNGSVERFAHREN DAFÜR | DISPOSITIF DE MESURE DE LONGUEUR ET PROCÉDÉ DE COMMANDE DE CELUI-CI | LENGTH MEASUREMENT DEVICE AND CONTROL METHOD THEREFOR

Anmelder:BAGEL LABS CO. LTD. (0)
Seongnam-si, Gyeonggi-do, KR
Erfinder:Ham, Sung Seek (0)
Park, Soo-Hong (0)
Son, Min Ki (0)
Anmeldung:17.08.17
Patenterteilung:07.10.20
Einspruch bis:07.07.21

The present disclosure relates to a length measuring device having an automatic zero point adjusting function and a control method thereof. According to an embodiment of the present disclosure, a length measuring device includes a line to which a hook part is attached at one end, a case having an opening formed therein, a rotating part to be rotated according to extraction or retraction of the line out of or into the case through the opening, a rotation sensing part which senses a rotation of the rotating part, and a control part which converts an amount of rotation of the rotating part into a length measurement value and resets the converted length measurement value to a predetermined value when the length measuring device is in a first state.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an