Warning: getimagesize(ueb_pdf/2020-11-01/EP_3318835_B1.gif): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/w01070a2/patentverein.de/htdocs/pat_functions.php on line 46

LÄNGENMESSVORRICHTUNG UND STEUERUNGSVERFAHREN DAFÜR | DISPOSITIF DE MESURE DE LONGUEUR ET PROCÉDÉ DE COMMANDE DE CELUI-CI | LENGTH MEASUREMENT DEVICE AND CONTROL METHOD THEREFOR

Anmeldung:17.08.17
Offenlegung:13.09.16
Patenterteilung:07.10.20

The present disclosure relates to a length measuring device having an automatic zero point adjusting function and a control method thereof. According to an embodiment of the present disclosure, a length measuring device includes a line to which a hook part is attached at one end, a case having an opening formed therein, a rotating part to be rotated according to extraction or retraction of the line out of or into the case through the opening, a rotation sensing part which senses a rotation of the rotating part, and a control part which converts an amount of rotation of the rotating part into a length measurement value and resets the converted length measurement value to a predetermined value when the length measuring device is in a first state.