Warning: getimagesize(ueb_pdf/2020-11-01/EP_3423791_B1.gif): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/w01070a2/patentverein.de/htdocs/pat_functions.php on line 46

IPC Hauptklasse:G01D000514
Anmeldung:01.03.17
Offenlegung:18.03.16
Patenterteilung:07.10.20

An assembly has a base structure, a rotatable structure, a first magnet coupled to the base structure, a second magnet coupled to the rotatable structure, and a magnetic field sensor. The magnetic field sensor can identify at least one condition (i.e., position) of the assembly.

Ensemble comportant une structure de base, une structure rotative, un premier aimant accouplé à la structure de base, un second aimant accouplé à la structure rotative et un capteur de champ magnétique. Le capteur de champ magnétique peut identifier au moins un état (c'est-à-dire, la position) de l'ensemble.