Warning: getimagesize(ueb_pdf/2020-11-01/EP_3351906_B1.gif): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/w01070a2/patentverein.de/htdocs/pat_functions.php on line 46

TÜRPOSITIONDETEKTIONSVORRICHTUNG FÜR ELEKTRISCHEN TÜRÖFFNER | DISPOSITIF DE DÉTECTION DE POSITION DE PORTE POUR UN OUVRE-PORTE ÉLECTRIQUE | DOOR POSITION DETECTION DEVICE FOR ELECTRIC DOOR OPENER

Patentnummer:EP3351906B1
IPC Hauptklasse:G01D000514
Anmeldung:14.07.17
Offenlegung:22.01.17
Patenterteilung:14.10.20

The invention relates to a door position detection device for an electric door opener, comprising a housing, in which an input gear in connection with a driving device is mounted and an output gear is further mounted; the input gear and the output gear are linked through a reduction gear unit, a magnet is fixed on the output gear, a magnetic angle sensor circuit board is fixed on the housing above the magnet, and a magnetic angle sensor chip perpendicularly corresponding to the magnet is arranged on the magnetic angle sensor circuit board; the door position detection device is simple and reasonable in structure, has long service life and high precision and can detect any position immediately.