Warning: getimagesize(ueb_pdf/2020-11-01/EP_2711662_B1.gif): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/w01070a2/patentverein.de/htdocs/pat_functions.php on line 46

Messbandvorrichtung | Dispositif de mesure de type mètre ruban | Measuring tape rule device

Erfinder:Delneo, John (0)
373 Miner Street, Middleton, CT Connecticut 06457, US
Murray, John C. (0)
9 Thompson Hill Road, Canton, CT Connecticut 06019, US
Anmeldung:16.09.13
Offenlegung:19.09.12
Patenterteilung:21.10.20

A measuring tape rule device includes a tape rule housing, the housing having a connection portion. The device also includes an axle within the housing, the axle configured to rotate about an axis of rotation. The device also includes a reel within the housing, the reel configured to rotate about the axis of rotation and the axle. The device additionally includes an elongated tape having gradations thereon and wound on the reel. The device further includes a first spring coupled between the axle and the connection portion of the housing, and a second spring coupled between the axle and the reel. Rotation of the reel relative to the housing in a direction tending to tension the second spring transmits rotational movement to the axle through the tensioning of the second spring. Such rotational movement of the axle is applied to the first spring to tension the first spring.