Anmelder:Hand Held Products Inc., Fort Mill (2)
SC, US
Erfinder:Ackley, H. Sprague (0)
Laffargue, Franck (0)
McCloskey, Scott (0)
Anmeldung:15.07.15
Patenterteilung:21.10.20
Einspruch bis:21.07.21

A mobile dimensioning device, i.e. a mobile dimensioner, is described that uses a dynamic accuracy while still being compatible with the NIST standard. Even if the accuracy division is dynamic and not predetermined, a mobile dimensioning device of the present invention reports the actual dimensioning prior to measurement capture and can therefore be certified and used in commercial transactions.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an