Warning: getimagesize(ueb_pdf/2020-11-01/EP_2687813_B1.gif): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/w01070a2/patentverein.de/htdocs/pat_functions.php on line 46

Anmeldung:17.07.13
Offenlegung:18.07.12
Patenterteilung:28.10.20

A proximity sensor and proximity sensing method using a change in light quantity of a reflected light are disclosed. The proximity sensor may include a quantity change detection unit which detects a change in a quantity of reflected light which is output light which has been reflected by an object, where an intensity of the output light changes, and a proximity determination unit which determines a proximity of the object to the quantity change detection unit based on a change in the intensity of the output light and the detected change in the quantity of the reflected light.