Anmelder:SAMSUNG ELECTRONICS CO. LTD. (13)
Yeongtong-gu, Suwon-si, Gyeonggi-do, KR
Erfinder:Berner, Raphaël (1)
Delbruck, Tobi (0)
Lee, Jun Haeng (0)
Lee, Kyoobin (0)
Ryu, Hyun Surk (0)
Anmeldung:17.07.13
Patenterteilung:28.10.20
Einspruch bis:28.07.21

A proximity sensor and proximity sensing method using a change in light quantity of a reflected light are disclosed. The proximity sensor may include a quantity change detection unit which detects a change in a quantity of reflected light which is output light which has been reflected by an object, where an intensity of the output light changes, and a proximity determination unit which determines a proximity of the object to the quantity change detection unit based on a change in the intensity of the output light and the detected change in the quantity of the reflected light.

Kommentare zu diesem Patent schicken Sie bitte an