Warning: getimagesize(ueb_pdf/2020-11-01/US_10816366_B2.gif): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/w01070a2/patentverein.de/htdocs/pat_functions.php on line 46

Magnetic field sensor for detecting an absolute position of a target object

Patentnummer:US10816366B2
IPC Hauptklasse:G01D0005245
Anmeldung:23.01.19
Offenlegung:23.01.19
Patenterteilung:27.10.20

A magnetic field sensor for sensing an absolute position of a target object can include one or more magnetic field sensing elements disposed proximate to a mechanical intersection of first and second portions of a target object, wherein the one or more magnetic field sensing elements are operable to generate a first magnetic field signal responsive to the movement of both the first and second portions. The magnetic field sensor can also include a position detection module operable to use the first magnetic field signal to generate a position value indicative of the absolute position. The magnetic field sensor can also include an output format module coupled to receive the position value and to generate an output signal from the magnetic field sensor indicative of the absolute position.