INFORMATION PROCESSING APPARATUS, INFORMATION PROCESSING METHOD, AND PROGRAM | INFORMATIONSVERARBEITUNGSVORRICHTUNG, INFORMATIONSVERARBEITUNGSVERFAHREN UND PROGRAMM | APPAREIL DE TRAITEMENT D'INFORMATIONS, PROCÉDÉ DE TRAITEMENT D'INFORMATIONS ET PROGRAMME

Anmelder:OMRON CORPORATION (0)
Kyoto, JP
Anmeldung:18.03.19
Offenlegung:05.04.18
Patenterteilung:17.06.20

Provided is an information processing apparatus and the like that are capable of suitable three-dimensional measurement. Included are a determination unit configured to determine a plurality of measurement positions and/or orientations from which a 3D measurement sensor makes three-dimensional measurements; a controller configured to successively move the 3D measurement sensor to the plurality of measurement positions and/or orientations; a measurement unit configured to generate a plurality of 3D measurement data sets through three-dimensional measurement using the 3D measurement sensor at each of the plurality of measurement positions and/or orientations; and a data integration unit configured to integrate the plurality of 3D measurement data sets.