HIGH ACCURACY, LOW POWER SIGNAL CONDITIONER | SIGNALKONDITIONIERER MIT HOHER GENAUIGKEIT UND GERINGER LEISTUNGSAUFNAHME | CONDITIONNEUR DE SIGNAL À PRÉCISION ÉLEVÉE ET FAIBLE PUISSANCE

IPC Hauptklasse:G01D000524
Anmeldung:11.05.18
Offenlegung:19.05.17
Patenterteilung:04.03.20

A system and method of obtaining a high accuracy value from at least one sensor using a conditioning circuit includes providing, by a processor, a first signal to the at least one sensor and obtaining a first sensor response from the at least one sensor; providing, by the processor, the first signal to a reference component and obtaining a first reference response from the reference component; providing, by the processor, a second signal, greater than the first signal, to the at least one sensor and obtaining a second sensor response from the at least one sensor; providing, by the processor, the second signal to the reference component and obtaining a second reference response from the reference component; and calculating, by the processor, the high accuracy value based on the first sensor response, the second sensor response, the first reference response and the second reference response.