Anmeldung:29.11.10
Offenlegung:29.11.10
Patenterteilung:01.01.20

A system includes a light source configured to illuminate a subject with a pattern, a first optical sensor configured to capture a first pattern image and a first object image of the subject, and a processing unit configured to determine elevation data of the subject based on the first pattern image and create a three-dimensional image file based on the first object image and the elevation data of the subject.

L'invention porte sur un système qui comprend une source de lumière configurée pour éclairer un sujet avec un motif, un premier capteur optique configuré pour capturer une première image de motif et une première image d'objet du sujet, et une unité de traitement configurée pour déterminer des données d'élévation du sujet sur la base de la première image de motif et créer un fichier d'image tridimensionnelle sur la base de la première image d'objet et des données d'élévation du sujet.