ROTATION ANGLE DETECTION DEVICE, ROTATING ELECTRICAL MACHINE, AND ELEVATOR HOISTING MACHINE | DREHWINKELERFASSUNGSVORRICHTUNG, ELEKTRISCHE DREHMASCHINE UND AUFZUGSHEBEMASCHINE | DISPOSITIF DE DÉTECTION D'ANGLE DE ROTATION, MACHINE ÉLECTRIQUE TOURNANTE ET MACHINE DE LEVAGE D'ASCENSEUR

IPC Hauptklasse:G01D000520
Anmelder:Mitsubishi Electric Corporation (0)
Tokyo, JP
Anmeldung:20.10.14
Offenlegung:20.10.14
Patenterteilung:08.01.20

In a reference state of a rotation angle detector, a plurality of first output coils include first output coils having the number of windings of Ai and first output coils having the number of windings Aj that is smaller than Ai, and a plurality of second output coils include second output coils having the number of windings Bk and second output coils having the number of windings Bm that is smaller than Bk. The rotation angle detector is provided with at least one configuration from among: a configuration in which the numbers of windings of the first and second output coils are the same numbers of windings as in the reference state, with the exception that the number of windings Ai of the first output coils is the number of windings Ai±a or the number of windings Aj of the first output coils is the number of windings Aj±a; and a configuration in which the number of windings Bk of the second output coils is the number of windings Bk±b or the number of windings Bm of the second output coil is the number of windings Bm±b.

Dans un état standard d'un dispositif de détection d'angle de rotation, plusieurs premiers enroulements de sortie comprennent des premiers enroulements de sortie comportant Ai spires et des premiers enroulements de sortie comportant Aj spires, Aj étant inférieur à Ai, et plusieurs seconds enroulements de sortie comprennent des seconds enroulements de sortie comportant Bk spires et des seconds enroulements de sortie comportant Bm spires, Bm étant inférieur à Bk. Le dispositif de détection d'angle de rotation présente au moins une configuration parmi une configuration dans laquelle le nombre de spires des premiers et seconds enroulements de sortie est le même qu'à l'état standard, à l'exception du nombre de spires Ai des premiers enroulements de sortie qui devient Ai ± a ou du nombre de spires Aj des premiers enroulements de sortie qui devient Aj ± a, et une configuration dans laquelle le nombre de spires des premiers et seconds enroulements de sortie est le même qu'à l'état standard, à l'exception du nombre de spires Bk des seconds enroulements de sortie qui devient Bk ± b ou du nombre de spires Bm des seconds enroulements de sortie qui devient Bm ± b.