Warning: getimagesize(ueb_pdf/2019-12-01/EP_3435029_B1.gif): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/w01070a2/patentverein.de/htdocs/pat_functions.php on line 46

Anmeldung:28.05.18
Offenlegung:28.07.17
Patenterteilung:06.11.19

A method for generating a resolution adaptive mesh for 3-D metrology of an object includes receiving point cloud data from a plurality of sensors. The point cloud data from each sensor defines a point cloud that represents the object. Each point cloud includes a multiplicity of points and each point includes at least location information for the point on the object. The method also includes determining a resolution of each sensor in each of three orthogonal dimensions based on a position of each sensor relative to the object and physical properties of each sensor. The method further includes generating a surface representation of the object from the point clouds using the resolutions of each sensor. The surface representation of the object includes a resolution adaptive mesh corresponding to the object for 3-D metrology of the object.