Warning: getimagesize(ueb_pdf/2019-12-01/EP_2843590_B1.gif): failed to open stream: No such file or directory in /www/htdocs/w01070a2/patentverein.de/htdocs/pat_functions.php on line 46

System and method for package dimensioning | System und Verfahren zur Verpackungsdimensionierung | Système et procédé de dimensionnement d'emballage

Anmeldung:19.08.14
Offenlegung:30.08.13
Patenterteilung:27.11.19

A system and method for package dimensioning is provided. The package-dimensioning system includes an image capturing subsystem for acquiring information about an object within the image-capturing subsystem's field of view. A features-computation module analyzes object information and compiles a feature set describing the object's surface features. A classification module analyzes the feature set and categorizes the object's shape. A shape-estimation module estimates the dimensions of the object.