IPC Hauptklasse:G01D0005244
Anmeldung:04.03.15
Offenlegung:04.03.14
Patenterteilung:25.01.17

A magnetic shield cover for an encoder of magnetic detection type includes a soft magnetic section and a non-magnetic section. The soft magnetic section is formed to cover a magnetic detection element and a magnet and has an opening for avoiding a situation that a part of the soft magnetic section prevents a magnetic field from the magnet from passing through the magnetic detection element. The non-magnetic section is provided in the opening of the soft magnetic section.