SYSTEMS AND METHODS FOR DETERMINING ROTATIONAL POSITION | SYSTEME UND VERFAHREN ZUR BESTIMMUNG EINER DREHPOSITION | SYSTÈMES ET PROCÉDÉS POUR DÉTERMINER UNE POSITION DE ROTATION

IPC Hauptklasse:G01D000520
Anmelder:Hamilton Sundstrand Corporation (0)
One Hamilton Road, Windsor Locks, CT 06096-1010, US
Anmeldung:18.04.17
Offenlegung:18.04.16
Patenterteilung:27.02.19

A resolver system includes a rotatable primary winding (18), a secondary winding (20) fixed relative to the primary winding, and an analog-to-digital converter (28) electrically connected to the secondary winding. A control module (100) is operatively connected to analog-to-digital converter and is responsive to instructions to apply an excitation voltage with an oscillating waveform to the primary winding, induce a secondary voltage using the secondary winding using the excitation voltage, and acquire a plurality of voltage measurements from the secondary winding separated by a time interval corresponding to π/3 of the excitation voltage oscillating waveform.