Anmeldung:20.06.16
Offenlegung:30.06.15
Patenterteilung:28.11.18

A device for measuring roughness and shine of hair, comprising a) a first area comprising an ascending gradient of shine, and b) a second area comprising an ascending gradient of roughness, wherein the first area is aligned to the second area, and wherein the ascending gradient of shine and the ascending gradient of texture are inverse to each other, and wherein the roughness is provided by a textured pattern which is textured to mimic hair.

L'invention concerne un dispositif de mesure de rugosité et de brillance de cheveux, comprenant a) une première zone comprenant un gradient ascendant de brillance, et b) une seconde zone comprenant un gradient ascendant de rugosité, la première zone étant alignée avec la seconde zone, et le gradient ascendant de brillance et le gradient ascendant de texture étant mutuellement inverses, et la rugosité étant fournie par un motif texturé qui est texturé pour imiter des cheveux.