SELF-CALIBRATING LVDT TRANSFORMER DEMODULATOR | SELBSTKALIBRIERENDER LVDT-TRANSFORMATOR-DEMODULATOR | DÉMODULATEUR DE TRANSFORMATEUR LVDT À ÉTALONNAGE AUTOMATIQUE

IPC Hauptklasse:G01D000520
Anmeldung:02.05.16
Offenlegung:30.04.15
Patenterteilung:18.07.18

A calibration system includes an excitation module 202 that introduces an excitation signal to a primary coil of a differential transformer, a measurement module 204 that measures, at a first phase shift, a positive value of an induced signal. The induced signal is caused by the excitation signal on a secondary coil of the differential transformer. The system further includes a calculation module 206 that compares the positive value to a last positive value to form a compared positive value, and a calibration module 208 that changes the first phase shift based on the compared positive value.