Image processing apparatus, image processing method and corresponding computer program | Bildverarbeitungsvorrichtung, Bildverarbeitungsverfahren und entsprechendes Computerprogramm | Appareil et procédé de traitement d'images et programme d'ordinateur correspondant

Erfinder:UCHIYAMA, Shinji (0)
c/o Canon Kabushiki Kaisha; 30-2, Shimomaruko 3-chome; Ohta-ku, Tokyo 146-8501, JP
Anmeldung:20.10.14
Offenlegung:30.10.13
Patenterteilung:13.06.18

A captured image obtained by capturing, by an image capturing unit, a target object to which a pattern has been projected is acquired. At least either of a first parameter for controlling brightness of the pattern projected from a projection unit configured to project the pattern, and a second parameter for controlling the exposure amount of the image capturing unit is adjusted in accordance with the luminance value of the pattern in the acquired captured image.