SYSTEM, METHOD AND COMPUTER PROGRAM FOR 3D CONTOUR DATA ACQUISITION AND CARIES DETECTION | SYSTEM, VERFAHREN UND COMPUTERPROGRAMM ZUR 3D-KONTURENDATENERFASSUNG UND ZUM NACHWEIS VON KARIES | SYSTÈME, PROCÉDÉ ET PROGRAMME INFORMATIQUE POUR ACQUISITION DE DONNÉES DE CONTOUR 3D ET DÉTECTION DE CARIOGÈNES

Anmelder:SIRONA Dental Systems GmbH (0)
64625, Bensheim, DE
Erfinder:Thiel, Frank (0)
64331, Weiterstadt, DE
Anmeldung:23.07.14
Offenlegung:23.07.13
Patenterteilung:14.02.18

A system and apparatus for obtaining images of an object, a method for operating an optical camera system to obtain images of the object, and a computer program that operates in accordance with the method. The system includes an optical system and at least one processing system. The optical system is arranged to capture at least one first image of the object while the optical system operates in an imaging mode, and is also arranged to capture at least one second image of the object while the optical system operates in a diagnostic mode. The at least one processing system is arranged to combine the first and second images.

L'invention concerne un système et un appareil pour obtenir des images d'objet, un procédé de fonctionnement de système de caméra optique pour obtenir des images de l'objet, et un programme informatique qui fonctionne en fonction du procédé. Le système comprend un système optique et au moins un système de traitement. Le système optique est agencé pour capturer au moins une première image de l'objet lorsqu'il fonctionne en mode imagerie, et pour capturer également au moins une seconde image de l'objet lorsqu'il fonctionne en mode diagnostic. Le/les système(s) de traitement est/sont agencé(s) pour combiner la première et la seconde image.