LASER-BASED ALIGNMENT TOOL | AUSRICHTUNGSWERKZEUG AUF LASERBASIS | OUTIL D'ALIGNEMENT À LASER

Patentnummer:EP2029965B1
Anmeldung:25.05.07
Offenlegung:26.05.06
Patenterteilung:06.09.17

The present invention provides apparatus and a method for projecting an indication of alignment. The invention features forming a first output beam, and a second output beam that is substantially perpendicular to the first output beam. The first output beam indicates level, the second output beam indicates plumb, and the first and second output beams together indicate square.

La présente invention concerne un appareil et un procédé de projection d'une indication d'alignement. Le procédé consiste à former un premier faisceau de sortie et un second faisceau de sortie sensiblement perpendiculaire au premier faisceau de sortie. Le premier faisceau de sortie indique un niveau, le second faisceau de sortie indique un aplomb, et les deux faisceaux de sortie indiquent ensemble un carré.

EP2029965B1