Anmeldung:09.02.05
Offenlegung:23.02.04
Patenterteilung:13.09.17

A technique (800) for identifying beam images of a beam matrix includes a number of steps. Initially, a plurality of light beams of a beam matrix, which are arranged in rows and columns, are received after reflection from a surface of a target (804). Next, a reference light beam is located in the beam matrix (806). Then, a row pivot beam is located in the beam matrix based on the reference beam (810). Next, remaining reference row beams of a reference row that includes the row pivot beam and the reference beam are located. Then, a column pivot beam in the beam matrix is located based on the reference beam (812). Next, remaining reference column beams of a reference column that includes the column pivot beam and the reference beam are located. Finally, remaining ones of the light beams in the beam matrix are located (814).